Γονείς και πλήθος θεατών στη θερινή εορτή των παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Κέφι, χορός, παιχνίδι!

Κέφι, τραγούδια, χορός και πολύ παιχνίδι συνέθεσαν το σκηνικό στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με την επωνυμία Ιωνική Αγωγή, στο πλαίσιο της μοναδικής θερινής εορτής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Το συνεδριακό κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία γέμισε από γέλια και χαρές, με τα παιδιά να αποχαιρετούν μια πλούσια σε εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σχολική χρονιά, δίνοντας παντού μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Στη γιορτή παρέστησαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, γονείς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο διευθυντής των τριών παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως, πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ηλίας Καρατζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο υπεύθυνο και συνάμα απαιτητικό έργο των μονάδων εκπαίδευσης της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες, με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, στηρίζουν πολλά χρόνια την ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας τόσο στην ανάπτυξη του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών όσο και στην ανάδειξη των πρώιμων δεξιοτήτων τους μέσα σε ένα σχολικό πλαίσιο γεμάτο από αγάπη, συνέπεια και σεβασμό στις αξίες της παράδοσης και της μόρφωσης. Οι μικροί πρωταγωνιστές της γιορτής με τα χαμόγελα και των αυθορμητισμό τους παρουσίασαν μέσα από το τραγούδι και τον χορό σκηνές από τη δημιουργία του κόσμου, υπό την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του ερμηνευτή και ηθοποιού Ζαχαρία Καρούνη.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης, κ. Γαβριήλ, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το υπεύθυνο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για τη λαμπερή εορταστική παρουσία τους όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν. Κλείνοντας, ο σεβασμιότατος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ ὑψηλή διπλωματία δέν εἶναι μόνο τοῦ σαλονιοῦ…

Δημήτρης Καπράνος
Ἄς προσπαθήσουμε νά μιλήσουμε λογικά.

Πέμπτη, 2 Ἰουλίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ!

Λέ Πέν μακράν μέ νέα ἄνοδο 34% γιά τόν Ἐθνικό Συναγερμό

Εφημερίς Εστία
Αὔξησε 2 μονάδες τήν δύναμή της μεταξύ εὐρωεκλογῶν καί βουλευτικῶν, ἐνῶ τό ἀριστερό μέτωπο ἐναντίον της ἄθροισε τά ποσοστά τῶν ἑταίρων του – Τρίτο τό κόμμα Μακρόν – Στό κενό ὁ αἰφνιδιασμός τοῦ Γάλλου Προέδρου

Ἡ φιλία δέν εἶναι ἄχθος, εἶναι εὐλογία

Μανώλης Κοττάκης
Μετά Από 31 χρόνια δημοσιογραφίας στήν Ἀθήνα, 37 ὅλα μαζί μέ τά χρόνια τῆς Κομοτηνῆς, εἶχα πείσει τόν ἑαυτό μου πώς τίποτε πιά δέν μπορεῖ νά μοῦ προκαλέσει ἰδιαίτερη ἔκπληξη καί νά μέ ἐντυπωσιάσει.

Ἀνδρουλάκης κατά Δούκα: Θά κάνεις τό ΠΑΣΟΚ συνιστῶσα συμφερόντων

Εφημερίς Εστία
Σέ τροχιά προεκλογικῆς περιόδου εἰσέρχεται τό ΠΑΣΟΚ, μετά τήν ἀνακοίνωση τοῦ Προέδρου κ. Νίκου Ἀνδρουλάκη ὅτι οἱ ἐσωκομματικές κάλπες θά στηθοῦν στίς 6 Ὀκτωβρίου.